Μαθήματα

Μαθήματα

Enjoy Practice

“Physical fitness is the first requisite of happiness.”        -Joseph H.Pilates

Στα μαθήματα μας προσπαθούμε να προσεγγίζουμε το κάθε άτομο ξεχωριστά με γνώμονα τις προσωπικές του ανάγκες και στόχο τη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής του  υγείας.

Κάποια από τα οφέλη που μπορεί να δει ένας ασκούμενος από τις πρακτικές Yoga και Pilates είναι τα εξής:

Μέσα από την προσωπική μας επικοινωνία φροντίζουμε να βρούμε το καταλληλότερο μάθημα για τον κάθε ασκούμενο με στόχο την ασφαλή και αποτελεσματική του εξάσκηση.

Ashtanga Yoga

Βασισμένη στη vinyasa, το συγχρονισμό αναπνοής και κίνησης, η Ashtanga yoga έχει γίνει μια από τις πιο διαδεδομένες πρακτικές της yoga σήμερα.

Pilates Mat

Η μέθοδος Pilates βασίζεται στην πιο φυσιολογική λειτουργία του σώματος, την κίνηση, δίνοντας έμφαση στην πειθαρχία αυτής και στη σωστή τεχνική της.

Pilates Equipment

Τα ειδικά σχεδιασμένα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε στα μαθήματα Pilates equipment βοηθούν στη σωστή τοποθέτηση και κίνηση του σώματος κατά την εκτέλεση των ασκήσεων.

Prenatal Pilates-Yoga

Πρόγραμμα άσκησης ειδικά προσαρμοσμένο για την ευαίσθητη περίοδο της κύησης. Περιλαμβάνει ήπιες ασκήσεις ενδυνάμωσης και ευλυγισίας, σωστής στάσης του σώματος καθώς και τεχνικές ελέγχου της αναπνοής.

Κάνε κράτηση

EVENT

8-9 June 2024
“The Integrity Of Our Sacred Spine”

A holistic look at the structure, function and energetic effects of the common thread in all yoga asana styles and techniques – our spine! Our modern lifestyle exacerbate the ill effects of poor posture, mental stress and spiritual discontent and our spine bears the burden of these stressors.