Εκπαιδευτές

Κυπρή Εύη

Η Εύη είναι απόφοιτος τoυ Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, με ειδικότητα Ευρωστία και Υγεία, καθώς και της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εξασκείται στην πρακτική της Yoga από το 2006. Το 2010 εκπαιδεύτηκε στην Ashtanga vinyasa yoga (Primary and Intermediate series) από την Καρυτινού Χριστίνα, την οποία ακολουθεί μέχρι και σήμερα. Έχει ολοκληρώσει εκπαιδευτικό πρόγραμμα Ashtanga Yoga Primary Series με τον David Swenson, καθώς και εκπαιδευτικό πρόγραμμα Yoga Alliance με τους Gregor Maehle & Monica Gauci,  Module 1: “Pranayama, Yoga Sutra & Asana”,  Module 2: “Anatomy, Adjusting & Asana”,  Module 3:”An act of Giving-Teaching skills & Asana” και Module 4 “Yogic Meditation”. Επιπλέον, έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα σεμινάρια yoga με τους Gregor Maehle and Monica Gauci, Eddie Stern, Tim Miller, Tim Feldman, Jean Claude Garnier, Γιάννα Κατσαγιώργη και άλλους δασκάλους. Είναι κάτοχος διπλώματος Yoga Kids από το πρόγραμμα GroovyKids του Greville Henwood καθώς και διπλωμάτων ομαδικών προγραμμάτων άσκησης των σχολών AF Studies και StudioOne.

Εργάζεται στο Studio Yoga-Pilates Enjoy Practice από το 2012.

Πίκουλας Ευστράτιος

Ο Στράτος ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες από νεαρή ηλικία, στις οποίες κατέχει και πολυάριθμες διακρίσεις. Ασχολείται με τη διδασκαλία του kick-boxing από το 2004 και έχει συνεργαστεί με μεγάλο αριθμό αθλητικών σχολών και γυμναστηρίων της Αθήνας. Είναι κάτοχος διπλωμάτων Personal & Weight Trainer, ΤRX®- Suspension training και Pilates από την A.F.Studies και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ομαδικών δυναμικών προγραμμάτων και fitness.

Εργάζεται στο Studio Yoga-Pilates Enjoy Practice από το 2012.

218205087_1474339652941338_4516843001368525122_n

Κουρλέση Βίκυ

Η Βίκυ είναι απόφοιτος τoυ Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, με ειδικότητα Ορχηστική. Εκπαιδεύτηκε στη μέθοδο Pilates από την A.F.Studies Pilates Academy με βασική εισηγήτρια την Katia Vasilenko και έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα σεμινάρια αποκατάστασης μυοσκελετικών προβλημάτων μέσω της άσκησης. Επίσης είναι κάτοχος διπλώματος παιδικής yoga.

Εργάζεται στο Studio Yoga-Pilates Enjoy Practice από το 2012.

Ζέστας Δημήτρης

Ο Δημήτρης είναι απόφοιτος τoυ Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, με ειδικότητα Ευρωστία και Υγεία. Είναι κάτοχος διπλώματος Pilates Mat & Equipment Instructor Certification by Alan Herdman/Studio One and certified by EHFA (European Health & Fitness Association). Επίσης κατέχει διπλώματα Personal Fitness Trainer, ναυαγοσωστικής και διδασκαλίας κολύμβησης.

Εργάζεται στο Studio Yoga-Pilates Enjoy Practice από το 2016.

yanna

Ιωάννα Κοντούνη

Είναι απόφοιτη της ανώτερης επαγγελματικής σχολής χορού Ραλλού Μάνου, της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών στο τμήμα ΦΠΨ, και του μεταπτυχιακού προγράμματος Πολιτική Φιλοσοφία , του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευση εισηγητών Γιόγκα στο Σατυανάντα Άσραμ Παιανίας και το πρόγραμμα 300hrs στο Αyama Yoga House. Στην Αστάνγκα Γιόγκα ασκείται από το 2015, και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με τους Kino MacGregor, Eddie Stern, Χριστίνα Καρυτινού. Έχει ολοκληρώσει, επίσης, σεμιναριακούς κύκλους με θέμα “Γιόγκα και Μυοσκελετικές παθήσεις”, καθώς και τις εκπαιδεύσεις Personal και Group Training στην AF Studies. 

Εργάζεται στο Studio Yoga-Pilates Enjoy Practice από το 2023.

Μαρία Στυλιανάκη

H Μαρία Στυλιανάκη γνώρισε την γιόγκα το 1999 στην Αρμονική Ζωή. Ο δάσκαλος της Robert Najemy την μύησε στη φιλοσοφία της γιόγκα και με την βοήθεια του έγινε δασκάλα το 2001. 
Μαθήτευσε δίπλα στην Στέλλα Ουζούνη. Είχε την τύχη να διδαχτεί διαφορετικά συστήματα από εξαιρετικούς δασκάλους όπως ο David Williams, Jean-Claude Garnier, Shiva Rea, Shiv Sharma, Cornelia Heyde, Emil Wendel, Angela Farmer & Viktor Van Kooten και Seane Corn.
Τον Απρίλιο του 2008 παρακολούθησε το πρώτο της σεμινάριο Anusara Yoga με την Desiree Rumbaugh και από τότε άρχισε να παρακολουθεί διάφορα workshops και teacher trainings στην Ελλάδα και το εξωτερικό δίπλα σε εξαίρετους δασκάλους όπως ο Martin & Jordan Kirk, Bj Galvan, Todd Tesen, Sianna Sherman, Amy Ippoliti, Noah Maze, Christina Sell, Elena Brower, Jaye Martin, Todd Norian, Ross Rayburn, Marc Holzman, Tara Judelle καθώς και prenatal Yoga με την Sue Elkind. 
Το 2010 έγινε Anusara Inspired Teacher, ενώ το 2015 ίδρυσε την σχολή εκπαίδευσης δασκάλων Spanda School of Yoga.

Εργάζεται στο Studio Yoga-Pilates Enjoy Practice από το 2023.

Νάνσυ Σεργεντάνη

Η Νάνσυ είναι απόφοιτος και κάτοχος διδακτορικού διπλώματος του Τμήματος Βιολογίας,  του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εξασκείται στην πρακτική της Ashtanga Vinyasa Yoga από το 2010, ενώ μαθητεύει δίπλα στην Εύη Κυπρή από το 2019. Έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευση δασκάλων Yoga RYS 200 της Yoga Alliance© (USA) στο Ayama Yoga House. Έχει εκπαιδευτεί στην Ashtanga Vinyasa Yoga (Primary and Intermediate series) τόσο από την Χριστίνα Καρυτινού και όσο από τον Manju Pattabhi, τους οποίους ακολουθεί μέχρι και σήμερα. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με τους David Swenson, David Garrigues, Danny Paradise, Kathy Cooper, Simon Park, Νικόλα Μίχο και άλλους δασκάλους. Επιπλέον, από το 2019 παρακολουθεί μαθήματα και σεμινάρια Ινδικής Φιλοσοφίας με τον Ινδολόγο καθηγητή  Δρ. Δημήτριο Βασιλειάδη, όπως το 6μηνο σεμινάριο «Εισαγωγή στη Φιλοσοφία της Yoga» και  την τριετή σειρά «Εισαγωγή στην Ινδική Φιλοσοφία».

Εργάζεται στο Studio Yoga-Pilates Enjoy Practice από το 2023.