Εκπαιδευτές

Κυπρή Εύη

Η Εύη είναι απόφοιτος τoυ Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, με ειδικότητα Ευρωστία και Υγεία, και της Νομικής Σχολής Αθηνών. Εξασκείται στην πρακτική της Yoga από το 2006. Εκπαιδεύτηκε στην Ashtanga vinyasa yoga (Primary and Intermediate series) από την Καρυτινού Χριστίνα-την οποία ακολουθεί μέχρι και σήμερα, έχει ολοκληρώσει εκπαιδευτικό πρόγραμμα Ashtanga Yoga Primary Series με τον David Swenson, ενώ τα τελευταία χρόνια παρακολουθεί εκπαιδευτικό πρόγραμμα Yoga Alliance με τους Gregor Maehle & Monica Gauci, έχοντας ολοκληρώσει το Module 1: “Pranayama, Yoga Sutra & Asana” και το Module 2: “Anatomy, Adjusting & Asana” . Επιπλέον, έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα σεμινάρια yoga με τους Gregor Maehle and Monica Gauci, Eddie Stern, Tim Miller, Tim Feldman, Jean Claude Garnier, Γιάννα Κατσαγιώργη και άλλους δασκάλους. Είναι κάτοχος διπλώματος Yoga Kids από το πρόγραμμα GroovyKids του Greville Henwood καθώς και διπλωμάτων ομαδικών προγραμμάτων άσκησης των σχολών AF Studies και StudioOne.

Εργάζεται στο Studio Yoga-Pilates Enjoy Practice από το 2012.

Πίκουλας Ευστράτιος

Ο Στράτος ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες από νεαρή ηλικία, στις οποίες κατέχει και πολυάριθμες διακρίσεις. Ασχολείται με τη διδασκαλία του kick-boxing από το 2004 και έχει συνεργαστεί με μεγάλο αριθμό αθλητικών σχολών και γυμναστηρίων της Αθήνας. Είναι κάτοχος διπλωμάτων Personal & Weight Trainer, ΤRX®- Suspension training και Pilates από την A.F.Studies και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ομαδικών δυναμικών προγραμμάτων και fitness.

Εργάζεται στο Studio Yoga-Pilates Enjoy Practice από το 2012.

217444692_992959028138629_1090219376119567424_n

Κουρλέση Βίκυ

Η Βίκυ είναι απόφοιτος τoυ Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, με ειδικότητα Ορχηστική. Εκπαιδεύτηκε στη μέθοδο Pilates από την A.F.Studies Pilates Academy με βασική εισηγήτρια την Katia Vasilenko και έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα σεμινάρια αποκατάστασης μυοσκελετικών προβλημάτων μέσω της άσκησης. Επίσης είναι κάτοχος διπλώματος παιδικής yoga.

Εργάζεται στο Studio Yoga-Pilates Enjoy Practice από το 2012.

Ζέστας Δημήτρης

Ο Δημήτρης είναι απόφοιτος τoυ Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, με ειδικότητα Ευρωστία και Υγεία. Είναι κάτοχος διπλώματος Pilates Mat & Equipment Instructor Certification by Alan Herdman/Studio One and certified by EHFA (European Health & Fitness Association). Επίσης κατέχει διπλώματα Personal Fitness Trainer, ναυαγοσωστικής και διδασκαλίας κολύμβησης.

Εργάζεται στο Studio Yoga-Pilates Enjoy Practice από το 2016.

Κατιάνα Πριοβόλου

Η Κατιάνα Πριοβόλου είναι απόφοιτος του τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών του Παν. Αιγαίου. Ασχολείται με την Asthanga Yoga από το 2013 και είναι κάτοχος διπλώματος 300hr από την International Yoga Alliance of India καθώς και Aerial Yoga Istructor από την AF Studies. Έχει εκπαιδευτεί επίσης στη μέθοδο Pilates mat- equipment από τη North Academy of Fitness με εισηγήτρια την Ελπίδα Τσίντσιφα.

 
 
 

Εργάζεται στο Studio Yoga-Pilates Enjoy Practice από το 2021.